Ladesbet Papara, Havale Ve Kripto Ödemelerinde 4 Yöntem

Ladesbet papara, havale ve kripto yatırımları için anlık transferler sağlıyor. Hem çekimlerde hem yatırımlarda en kolay limitleri şimdi keşfet.

Ladesbet’te Havale İle Yatırım Kolaylığı

Ladesbet papara, havale ve kripto para yatırma işlemlerini birkaç kolay adımda tamamlayabilirsin. Öncelikle havale işlemlerinden söz ederek başlayabiliriz. Şöyle ki, bu platformda Türkiye’deki hizmet veren tüm bankaların hesaplarından transferlere izin verilmektedir.

Gerek para yatırımları gerek çekimlerin tamamında banka hesaplarını kullanabilirsin. Hesap numarası veyahut iban numarasıyla transferler sağlamaktadır. Elbette bankacılık ürünleri söz konusu olduğunda çok daha fazla seçenekle hizmet verilmektedir.

Cepbank, karekod, kredi kartları, ATM’den para yatırma gibi çeşitli özellikler de vardır. Ayrıca internet bankacılığı, SMS bankacılığı gibi fonksiyonlar ile de havale işlemlerini sorunsuz bir şekilde sağlayabilirsin. Örneğin Turbo Havale ile minimum 50 TL ve maksimum 500.000 TL arasında yatırımların sağlanmaktadır.

Ayrıca standart banka havalesiyle ücretsiz işlemlerin; 100 TL ve 200.000 TL aralıklarında kolay şekilde gerçekleştirilmektedir. Havale yöntemleri için ayrıca Payox havale kombinasyonları da sistemde entegre biçimdedir. Anlık ve ücretsiz işlemler minimum 50 TL’den itibaren sağlanabilmektedir.

Ayrıca Seri Havale ile minimum 1 TL ve 20.000 TL transferler sağlanabilir. Popüler ödeme tekniği olan Envoy Soft Havale işlemlerinde 1 TL ve 20.000 TL transferlerin gerçekleştirilmektedir.

Ladesbet’te 4 Temel Papara Sistemi

Ladesbet papara, havale ve kripto ödeme biçimleri çekimlerde de kullanılabilmektedir. Özellikle Papara tekniğiyle pek çok yöntemi kullanarak işlemlerini kolay ve sorunsuz sürdürebilirsin. Ladesbet’te geçerli olan 4 Papara tekniğini, limitleri ile hemen verelim;

  • Turbo Papara ile en az 50.000 TL en çok 100.000 TL
  • Papara C ile 100 TL ve en çok 50.000 TL
  • Hemen VIP Papara ile minimum 1 TL maksimum 100.000 TL
  • Anında Papara ile en az 50 TL en çok 50.000 TL

Bahsettiğimiz işlemleri, komisyon kesintisi olmadan güvenli bir şekilde sağlayabilirsin. Platformda ayrıca Payfix ve Paycell gibi ön ödemeli sistemler de kullanılabilmektedir.

Genel olarak sistemin bütününde en az para yatırma miktarı 1 TL’den itibaren sağlanır. Ayrıca Papara ile para çekme süreçlerini de hızlı, güvenli ve konforlu bir biçimde gerçekleştirebilirsin. Papara, genellikle anlık transferlerinden dolayı ve işlem masrafı kesilmediğinden dolayı çok tercih edilmektedir.

Bunun yanı sıra Papara ile yapılan işlemlerde de genellikle kimlik doğrulama süreçlerine gerek kalmamaktadır.

Ladesbet Kripto Para İşlemleri Nasıl?

Ladesbet papara, havale ve kripto işlem süreçleri, resmi kuruluşlar tarafından denetlenmektedir. Curacao Ticaret Odasına kayıtlı olan firma Amadeus Teknoloji Limited Şirketi bünyesinde faaliyet etmektedir. Kripto paralar ile yatırım ve çekimlerini bu sistemde ücretsiz bir biçimde sağlayabilirsin.

Üstelik transfer için uzun süreler beklemeye gerek olmadan anlık transfer biçimleri uygulanmaktadır. Kripto yatırımlarında en az 200 TL ve en çok 500.000 TL uygulanmaktadır. Bir de Anında Bitcoin özelliği bu sistemde kullanılabilir. Minimum 200 TL ve maksimum 10.000.000 TL transferlerini tek seferde ücretsiz ve anlık olarak gerçekleştirebilirsin.

Ladesbet aynı zamanda Tether- TRC 20 ağıyla da kullanıcılara fonksiyonel bir ödeme sistemi sunmaktadır. Üstelik ücretsiz ve anlık transferler, limitsiz sağlanmaktadır. Yatırım ve çekimlerini kısıtlama olmadan dilediğin gibi sürdürebilirsin.

Ladesbet Para Çekimde Başarılı mı?

Ladesbet papara, havale ve kripto çekimlerinde işlem sürelerini incelemen önerilmektedir. Özellikle kripto para çekimleri genellikle 0 ila 12 saat aralığında sürdürülür. Kripto çekimleri için TRC20 kullanıldığında minimum 5.000 TL bakiye oluşması gerekmektedir. Ama üst limitler oldukça avantajlıdır. Tek seferde tam 1.000.000 TL’ye kadar TRC 20 çekimlerini gerçekleştirebilirsin.

Ladesbet papara, havale ve kripto para çekim işlemleri sorunsuz ve güvenli bir şekilde sürdürebilmektedir. Fakat her kullanıcının kendine ait cüzdan ve banka hesap numaralarını kullanması önem taşımaktadır. Anında Mefete ile minimum 1 TL anında kredi kartıyla minimum 1 TL’den işlem yapılmaktadır.

Ayrıca Anında Bitcoin ile yine limit kısıtlaması olmadan para çekme taleplerini oluşturabilirsin. Hızlı çekim özellikleri Payfix veya Payco ile çekimlere dair tüm bilgiler de sistem üzerinden sunulur. Üstelik işlemlerde gerek görüldüğü her zaman müşteri hizmetleriyle bağlantıya geçebilirsin.

Bugüne dek Ladesbet hakkında ödemelerle ilgili şikayetler olmadığını belirtelim. Üstelik mobil uyumu yüksek olduğundan dolayı mobil cüzdanlar ile de sorunsuz biçimde kullanılabilir.

Yorum yapın