Gizlilik Politikası

Güvenli bet ofisi Ladesbet, üyelerinin verilerinin gizliliği konusunda profesyonel bir bakış açısına sahiptir. Aynı zamanda hesabını başarılı bir biçimde açanların tüm verilerinin korunarak muhafaza edilmesi, bunların gizli tutulması öne çıkan bir detaydır. Bu politika çerçevesinde tüm hizmetler hem şeffaf hem de güvenli bir biçimde sunulmaktadır. Buna ek olarak ofis ilgili konuda kararlığını net şekilde ifade etmektedir.

Ladesbet sitesinden erişim sonrasında hemen üyelik almak gerekmektedir. Bunun yanı sıra çerez kullanımı sayesinde birtakım bilgilerin verildiğini söylemek şarttır. Finansal veriler de bunun en iyi örnekleri arasındadır. İşte bunların korunması, paylaşıma açılmaması ve gizli kalması politikanın temel dayanaklarıdır.

Mevcut veriler üzerinden, sunulan hizmetlerin iyileştirilmesi yapılmaktadır. Bir kişi bu verileri yazarak ve onaylayarak Ladesbet sitesini kullanabilmektedir. Promosyonlar veya bir diğer ifade ile bonuslar, bunlar üzerinden yürütülmektedir. Tabi ki yasalara göre faaliyetlerini devam ettiren işletme bu anlamda yükümlülüklerini unutmamaktadır.

3 farklı durum haricinde ilgili bilgiler firma tarafından paylaşıma açılmamaktadır. Bunlardan birisi kullanıcının kendi iradesi ile verdiği onaydır. Ladesbet aynı zamanda hizmet sağlayıcılarla iş birliği içindedir. İşte bu da bilgi paylaşımının nedenleri arasındadır. Bunun yanı sıra yasal gerekçeleri de unutmamak gerekmektedir. İletişimi ise bu ve diğer konular hakkında hızlı şekilde sağlayabilirsiniz. Ofis, gerekli gördüğü hallerde gizlilik politikası içeriğinde güncellemeye gidebilmektedir. Buna dair paylaşımlar da açık şekilde yapılmaktadır.